cadeau plantenliefhebber pynappel cadeautjes webshop

Cadeau plantenliefhebber
8 cadeautips op een rij

Je hebt misschien zelf niet de meest groene vingers, dan wordt het lastig het perfecte cadeau plantenliefhebber te vinden voor die vriend met een complete jungle in zijn huis. We maken het wat makkelijker voor je met een selectie producten waarmee het niet mis kan gaan.

Hierbij onze selectie voor cadeau plantenliefhebber!

1. Olla, watergeefsysteem
voor je kamerplant

De Olla is een handig watergeefsysteem voor alle kamerplanten! Een eeuwenoude slimme oplossing om op een effectieve én zuinige manier je kamerplanten water te geven. Weet je niet goed hoeveel water je moet geven? Dan zijn deze Ollas ideaal voor jou! Plaats de Olla in de grond en jouw kamerplant zal het water naar eigen behoefte geleidelijk opnemen. Uniek cadeau plantenliefhebber!

Bekijk hier de Ollas
natuurlijk watergeefsysteem kamerplanten olla pepin blanc nacre pynappel

2. Zaaien, kweken, oogsten!

Nieuw in ons assortiment, de zaden van Piccolo! Een bijzondere collectie van eetbare planten en bloemen die je gebruikt in de mooiste en lekkerste salades, dips, verse theetjes en baksels. Gewikkeld in een prachtige verpakking. Bijvoorbeeld de heerlijke Ananaskers (Incabes) een ware superfood die je makkelijk kweekt in je eigen tuin of op het balkon. Hoog in antioxidanten en eiwitten en laag in suikers. Check de hele zaden collectie voor in de moestuin, perfect cadeau plantenliefhebber!

Bekijk hier alle zaden pakketjes
cadeau plantenliefhebber zaden piccolo moestuin
plantenbeestjes cadeau plantenliefhebber plant animal pynappel

3. Laat je urban jungle
schitteren

Moet je cadeau persé functioneel zijn voor plantenliefhebbers? Zeker niet! In een urban jungle ben je vrij om een eigen oase te creëren, je eigen groene wereldje. In dit wereldje mogen best wat verrassingen voor komen. Hoe leuk is het wanneer je door je woonkamer tijgert en je ineens oog in oog staat met een luiaard, stokstaartje, boomkikker of een koala. Maak een keuze uit onze 9 verschillende Plant Animals of plaats een gouden boomhutje in je favoriete kamerplant!

Bekijk onze plantenbeestjes

4. Bollenvaasjes
om in te stekken

Waarschijnlijk is zo’n beetje de gehele plantencollectie ontstaan door stekjes die tussen liefhebbers worden uitgewisseld. Die stekjes wortelen perfect in onze kleine bollenvaasjes en grote hyacintvaasjes, het groen blijft mooi uit het water door de opstaande rand en de onderzijde blijft goed nat. Het vaasje vult zich binnen no time met wortels. Origineel cadeau plantenliefhebber en verkrijgbaar in het roze, groen en wit!

Bekijk hier onze vaasjes
bollenvaasje hyacintvaasje vaasje 15 cm hoog
kleine plantensteun goud messing

5. Plantensteun in stijl voor
grote & kleine planten

Een steuntje in de rug kan nooit geen kwaad. Een plantensteun is niet enkel geschikt voor klimplanten maar is vooral ook een oplossing voor je planten die topzwaar worden en dreigen om te vallen. Weg met alle houten stokjes die in je pot gestoken staan en ga voor deze stijlvolle plantensteunen. Verkrijgbaar in het klein (zwart & goud) & groot (goud) en een mooi cadeau plantenliefhebber!

Bekijk hier onze plantensteunen

6. Steun voor je
klimplanten

Speciaal voor klimplanten hebben we een modulaire zwarte en messing klimplantensteun. Deze is leuk om zelf in elkaar te zetten en eenvoudig te bevestigen aan een muur of plafond. Maak het cadeau plantenliefhebber compleet met de bijbehorende klimplanten zaden mix met bloemen. Perfect om langs deze klimplantensteunen te laten groeien en te bedekken met deze prachtige bloemen. De mix bevat 3 varianten: Oost-Indische Kers, Siererwt en de Blauwe winde. Ze kunnen in potten of direct in de grond gekweekt worden.

Bekijk hier de plantensteun voor klimplanten
klimplanten plantensteun klimondersteuning pynappel messing zwart coating ketting
kweekset kamerplant cadeau plantenliefhebber grow your own

7. Kweek je eigen
kamerplant

Je kunt natuurlijk een mooie grote plant kopen in het tuincentrum. Maar hoe tof is het als je zelf je kamerplant opkweekt van zaadje tot een weelderige groene oase! Bedenk vast een leuke naam voor ze want binnen no-time zijn je zaadjes ontkiemd en heb je een plant die een speciaal plekje krijgt op je vensterbank en in je hart.
We hebben de Monstera | Aloë Vera | Eucalyptus | Philodendron als perfect cadeau plantenliefhebber!

Bekijk alle kamerplant zaden kweeksets

8. Creëer je eigen pluktuin
met dit boek

Dit Pluktuin boek met de meest prachtige illustraties is een cadeau wat je eigenlijk het liefste zelf wil houden. Voor iedereen die altijd al een eigen pluktuin wil hebben? Met behulp van dit boek creëer je zelfs met de minst groene vingers een bloeiende bloemenzee in de tuin of op het balkon. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar kistjes, potgrond en zaden. Aan de slag dus: kweken, oogsten en plukken maar! 💐

Bekijk hier het Pluktuinboek
pluktuinboek voor je eigen pluktuin bloemenzee bloemen pynappel cadeau plantenliefhebber

Kaartje erbij?

We pakken de cadeautjes direct leuk voor je in! Wil je er nog een kaartje bij doen? We hebben een collectie kaarten die zo mooi zijn dat ze ook zeker een plekje in huis verdienen. Illustraties van de mooiste kamerplanten bij het cadeau plantenliefhebber.

Bekijk hier onze ansichtkaarten