Cadeautjes die je liever zelf wilt houden!

Wij zijn Maikel & Joris, wonen samen met onze labradoodle Yuki in het Brabantse Uden en zijn de trotse eigenaar van giftshop Pynappel! Naast het verwennen van jezelf is het natuurlijk nog veel leuker om een ander te verrassen. Ons assortiment zit daarom boordevol leuke cadeautjes en brievenbuscadeautjes. Koop je favoriete cadeautjes online in onze cadeau webshop of kom gezellig langs in onze cadeauwinkel in Uden, gevestigd in verzamelgebouw ‘t Handelshuys.

Of het nou een cadeautje is voor jezelf of voor een ander, we zorgen ervoor dat uitpakken een feestje wordt. Want zeg nou eerlijk, een cadeautje geven of krijgen zorg toch altijd weer voor een geluksmomentje.

Snuffel maar eens rond voor een mooi cadeautje binnen een van onze Pynappel categorieën:

Wonen & Keuken
 | Planten & Tuin | Papierwaren | Lifestyle | Brievenbuscadeautjes
 • Cadeautje bij ze besteld, snel bezorgd en in de verpakking zat een persoonlijk berichtje. Worden we altijd blij van! Echt het idee een eigen onderneming te steunen. Cadeau zelf was... lees meer

  thumb Karlijn Scholten
 • Leuke woonaccessoires als cadeautjes - voor een ander of voor jezelf. Snelle, vriendelijke verzendservice.

  thumb Stefan Vriend
 • Leuke verantwoorde cadeautjes met altijd vriendelijke service! En met de mooie verpakking een feestje om te geven en te krijgen.

  thumb Marga Huijbregts
 • Leuke spulletjes, overzichtelijke website. Mijn bestelling werd snel geleverd. Helemaal blij met deze webshop!

  thumb Gerda Filippo
 • Snelle levering, Mooi verpakt en een prachtig artikel! (De hangende zwaluw)

  thumb Marieke Hageman
 • Toffe producten, mooi verpakt! Pra.chtige collectie

  thumb Ellen Timmermans
 • Mijn pakketje was super snel bezorgd. Heel erg leuk en mooi verpakt, echt een cadeautje.Ik ben erg tevreden en ga zeker vaker bij Pynappel shoppen.

  thumb Danielle Veldhuisen
 • Toffe webshop met originele spulletjes. Voor jezelf of om te geven. Snelle verzending en netjes verpakt!

  thumb Wouter Kaptein
 • Bijzondere en unieke cadeautjes. Voor jezelf, of voor een ander. Ik word er steeds weer blij van. Heel persoonlijk en mooi verpakt. Met liefde en aandacht. Service en kwaliteit.

  thumb Mariëlla Schreijenberg
 • Alles kwam netjes aan, netjes verpakt en het geurblokje ruikt fantastisch.

  thumb Loki Leone Tevel

Pynappel, vrucht van gastvrijheid

Pynappel, deze vrucht rijk aan historie werd heel wat jaren geleden ontdekt door Columbus tijdens een van zijn reizen. Keer op keer werd deze bijzondere vrucht, die veel weg heeft van een dennenappel (pinecone), weer meegenomen naar Europa. Wanneer er een ananas voor de deur stond na een veilige terugkeer, was dit een uitnodiging voor vrienden om te komen eten en te luisteren naar alle verhalen van weer een bijzondere reis. Hiermee werd de ananas het symbool voor gastvrijheid. Geen reis zonder mooie, bijzondere en geruchtmakende verhalen.

Producten met liefde gemaakt

Met Pynappel presenteren wij een selectie aan producten die van ons thuis ook jullie thuis maken. Producten met een verhaal, gemaakt met passie door de meest creatieve ondernemers. Verhalen die het delen waard zijn en dat is wat wij gaan doen! Verhalen over ons, merken die bij ons passen en de producten waar we blij van worden.

We blijven jullie verrassen met een uniek & wisselend cadeau assortiment. Met een voorliefde voor duurzame en handgemaakte producten, zijn we altijd op zoek naar mensen met passie voor wat ze maken. De liefde voor de ambacht die ze uitoefenen zie je terug in de producten.