cadeau webshop ananas over pynappel over ons

Pynappel, vrucht van gastvrijheid

Pynappel, deze vrucht rijk aan historie werd heel wat jaren geleden ontdekt door Columbus tijdens een van zijn reizen. Keer op keer werd deze bijzondere vrucht, die veel weg heeft van een dennenappel (pinecone), weer meegenomen naar Europa. Wanneer er een ananas voor de deur stond na een veilige terugkeer, was dit een uitnodiging voor vrienden om te komen eten en te luisteren naar alle verhalen van weer een bijzondere reis. Hiermee werd de ananas het symbool voor gastvrijheid. Geen reis zonder mooie, bijzondere en geruchtmakende verhalen.

Producten met liefde gemaakt

Met Pynappel presenteren wij een selectie aan producten die van ons thuis ook jullie thuis maken. Producten met een verhaal, gemaakt met passie door de meest creatieve ondernemers. Verhalen die het delen waard zijn en dat is wat wij gaan doen! Verhalen over ons, merken die bij ons passen en de producten waar we blij van worden.

We blijven jullie verrassen met een uniek & wisselend cadeau assortiment. Met een voorliefde voor duurzame en handgemaakte producten, zijn we altijd op zoek naar mensen met passie voor wat ze maken. De liefde voor de ambacht die ze uitoefenen zie je terug in de producten.

plant pot over pynappel

Voel je thuis!

Wij zijn Maikel & Joris, wonen samen met onze labradoodle Yuki in het Brabantse Uden en zijn de trotse eigenaar van cadeau webshop Pynappel! Naast het verwennen van jezelf is het natuurlijk nog veel leuker om een ander te verrassen. Onze webshop zit daarom boordevol leuke cadeautjes en brievenbuscadeautjes.

En of het nou een cadeautje is voor jezelf of voor een ander, we zorgen ervoor dat uitpakken een feestje zal zijn. Want zeg nou eerlijk, uitpakken is toch altijd weer een geluksmomentje. Snuffel maar eens rond voor een mooi cadeautje binnen een van onze categorieën:

Wonen & Keuken | Planten & Tuin | Papierwaren | Lifestyle

maikel en joris over pynappel cadeau webshop

Winkelcafé

Wat is er nou fijner dan lekker thuis zijn? Een fijne plek waar je meer dan jezelf kunt zijn en helemaal tot rust komt! Met Pynappel willen wij naast de webshop ook een fysieke plek gaan creëren, zie het als je tweede thuis. Een fijne plek met een huiselijke sfeer, ingericht met stijlvolle, duurzame spullen.

De geur van vers gebakken taart komt je tegemoet en al dat moois en lekkers is ook nog eens te koop. De zoektocht naar een geschikt pand is in volle gang, dus houd de socials van Pynappel in de gaten en blijf op de hoogte. We hopen jullie heel snel te mogen begroeten in ons winkelcafé!

taart over pynappel winkelcafe