Verzending

We verzenden naar Nederland en België en vertellen je hier alles over onze duurzame verzending en afhaaloptie.

Verzendkosten
Nederland
€3,95 | Brievenbuspakket (DHL of Fietskoerier)
€5,95 | Standaard pakket (DHL of Fietskoerier)

België
€ 9,50 | Standaard pakket (DHL)

GRATIS verzending vanaf €60,- (NL)
GRATIS ophalen in Uden (in ‘t Handelshuys)

Voor een bestelling onder de € 60,- bedragen de verzendkosten binnen Nederland €5,95. Past jouw product door de brievenbus en is het niet breekbaar? Dan krijg je in het winkelmandje of op de betaalpagina automatisch de mogelijkheid om de optie brievenbuspakket te selecteren. Dan betaal je €3,95 voor de verzending.

Duurzame levering
Jouw bestelling wordt meestal binnen 1 werkdag verzonden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling automatisch een e-mail van Pynappel met je orderbevestiging. Mocht je niets ontvangen hebben? Check dan ook even je spam-box. We pakken jouw pakketje altijd met veel zorg en aandacht in en dragen het daarna over aan onze duurzame lokale verzendpartij Groenbezorgen. Zodra jouw pakketje is gescand krijg je vanuit Cycloon (overkoepelende fietskoerier partij) een mailtje waar je Track & Trace code in staat. Woon je in een stad met collega-fietskoeriers, dan komen ze het netjes op de fiets bij je bezorgen. Op andere plekken kiezen we voor onze groene en betrouwbare autopartner DHL. We vervoeren altijd zo duurzaam mogelijk. Waar dan ook. Let op: op zondag en maandag worden er geen pakketten bezorgd.

Afhalen
Woon je in de buurt van Uden? Dan kun je jouw bestelling ook gratis bij ons ophalen. Vink op de betaalpagina de optie ‘Afhalen in Uden’ aan en dan zorgen we ervoor dat het pakketje de volgende werkdag voor je klaar ligt. Van dinsdag t/m zaterdag zijn we aanwezig op onze locatie in ‘t Handelshuys (Udenseweg 2 in Uden) tussen 11:00 en 16:00 uur. Komt een ander moment beter uit? Laat het ons even weten 🙂

Duurzame verzending met Groenbezorgen 🌳
Bij Pynappel houden we van een groene wereld! We proberen daarom zoveel mogelijk verpakmateriaal te hergebruiken, zowel de doos als het opvul materiaal. Daarnaast hebben we er bewust voor gekozen om al onze (brievenbus)pakketten via Groenbezorgen te versturen. De missie van deze fanatieke fietskoeriers: minder auto’s binnen de bebouwde kom voor een schoner milieu en een prettiger straatbeeld. Door onze samenwerking met Groenbezorgen voorkomen wij als Pynappel dagelijks meerdere autostops én onze zendingen worden op duurzame wijze verwerkt en bezorgd.

logo groenbezorgen pynappel