Retourneren

Niet helemaal tevreden met je bestelling? Wat jammer! Je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terug te sturen.

Retouraanvraag indienen
Stuur een mailtje naar info@pynappel.nl en vermeld daarin je ordernummer, naam, welke producten er retour komen en de reden van retour. Je hebt na de retouraanvraag nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag van de desbetreffende producten teruggestort op je rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten indien de retourzending t in goede orde door ons is ontvangen.

Kosten retourneren
De kosten en het risico voor retourneren zijn voor de klant. Wij raden je aan het pakket te voorzien van een Track&Trace code.

Wijze van retourneren
Zorg er voor dat het product in de originele staat en verpakking naar ons wordt geretourneerd. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je kunt het retourpakket verzenden naar:
Pynappel
Udenseweg 2
5405 PA  Uden
Nederland

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?
Neem zo snel mogelijk contact op met info@pynappel.nl en we zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk voor je wordt opgelost.