Verzending & retourneren


GRATIS
verzending bij besteding vanaf € 60,- (NL)
GRATIS ophalen in Uden (gevestigd in ‘t Handelshuys)

Verzendkosten Nederland
€ 4,10 | Brievenbuscadeautje (PostNL)
€ 6,50 | Standaard pakket (PostNL)

Voor een bestelling onder de € 60,- bedragen de verzendkosten binnen Nederland € 6,50. Past jouw product door de brievenbus en is het niet breekbaar? Dan krijg je in je winkelmandje automatisch de mogelijkheid om de optie brievenbuspakket te selecteren. Dan betaal je €4,10 voor de verzending.

Verzendkosten België
€ 9,50 | Standaard pakket (PostNL)

Woon je in de buurt van Uden?
Dan kun je jouw bestelling ook gratis bij ons ophalen. Vink op de betaalpagina de optie ‘Afhalen in Uden’ aan en dan zorgen we ervoor dat het pakketje de volgende werkdag voor je klaar ligt. Van maandag t/m zaterdag zijn we aanwezig op onze locatie in ‘t Handelshuys tussen 11:00 en 14:00 uur. Komt een ander moment beter uit? Laat het ons even weten 🙂

Pynappel
Udenseweg 2
5405PA Uden
Route >

Levering

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling automatisch een e-mail van Pynappel met je orderbevestiging. Mocht je niets ontvangen hebben? Check dan ook nog even je spam-box. Zodra wij je pakketje ingepakt hebben, dragen we het over aan DHL en krijg je een mailtje waar je Track & Trace code in staat. We proberen zoveel mogelijk verpakmateriaal te hergebruiken, zowel de doos als het opvul materiaal. 🌳

De producten worden meestal binnen 2 dagen verzonden (met uitzondering van drukke periodes zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen).

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven, wat nu?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Retourneren

Niet helemaal tevreden met je bestelling? Je kunt de producten gewoon naar ons retour sturen. Je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Voeg bij de retourzending altijd de volgende gegevens en lees deze pagina goed door.

– Naam:
– Ordernummer:
– Welke producten komen er retour:
– Reden van retour:

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd als je de gehele bestelling annuleert. Wanneer je besluit een aantal van de bestelde producten niet te retourneren dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij raden je aan het pakket te voorzien van een Track&Trace code.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@pynappel.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je kunt het retourpakket verzenden naar:
Pynappel ‘t Handelshuys
Udenseweg 2
5405 PA  Uden
Nederland

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen.