pynappel glazen karaf zomer kaars

Pynappel is in our head!

Augustus, de maand waarin Pynappel alweer een half jaar bestaat! Wat zijn we trots op onze eerste maanden als ondernemer en dat we uiteindelijk de stap hebben durven zetten om er vol voor te gaan. Dat is mega spannend! Maar ach, soms voel je aan alles dat het tijd is om je leven om te gooien. We creëerden voor ons zelf de rust en ruimte waar we zo naar op zoek waren. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad!

Dit nieuwe hoofdstuk hebben we ingeluid met een welverdiende vakantie om echt even los te komen van het vaste stramien. Waar kun je dit beter doen dan in het zonovergoten Italië. Lekker 3 weken rondtoeren in onze Volkswagen UP met een tentje in de achterbak. Van het Comomeer tot aan het prachtige Toscane. Genoeg mooie plekken om ons tentje op te zetten en te genieten van de rust, ruimte en het lekkere eten. Drie keer per dag een Gelato doet een mens goed! Extra bijzonder maakte het wel dat we ons als enige toerist tussen alleen maar Italianen begaven. Heel ontspannen dus, want als ze ergens overal de tijd voor nemen, dan is het wel in Italië. Dat houden we erin!

In 3 weken tijd hebben we aardig kunnen ontstressen en zijn we weer helemaal opgeladen. Een goed moment om ook even terug te blikken op wat er na de lancering van Pynappel allemaal op ons af is gekomen.

pynappel zwembad italie vakantie

De kop is eraf!

Geloof het of niet, maar nog geen 10 minuten nadat de webshop live stond kwam de eerste bestelling al binnen! “Hebben we een bestelling? Wie is het? Hoe kan dat? Wat moeten we nu doen?” Na deze verbazing deden we een klein vreugdedansje in de woonkamer en waren we echt van start. Kom maar op met die bestellingen!

En dat gebeurde. Week na week kwamen er veel leuke bestellingen bij ons binnen. Daar hoop je natuurlijk op, maar als het dan ook echt gebeurt. Wauw, zo dankbaar! Onze inpak skills zijn inmiddels flink verbeterd en als dozen experts in de dop weten we precies welke bestelling in welk doosje past. Je kunt maar ergens goed in worden! 😉

We blijven ons assortiment aanvullen met echte Pynappel producten. Waar een verhaal achter zit en met een duurzaam karakter, dat vinden wij belangrijk. Tof om in contact te zijn met andere creatieve ondernemers om zo ons aanbod steeds verder uit te breiden. Heb je onze nieuwste producten al gezien? Check ze hier!

scandinaviaform vaasjes assortiment pynappel

Pynappel voor jouw bedrijf.

Pynappel wordt inmiddels al goed gevonden, maar ook op zakelijk gebied zijn er ontwikkelingen. Zo pakten we heel wat natuurlijke zeepjes in voor School’s Cool waarmee ze hun vrijwilligers bedankten. Naast de webshop verzorgen we dus ook cadeautjes op maat voor speciale gelegenheden of om je medewerkers te bedanken. Denk bijvoorbeeld aan: brievenbuscadeaus, Secreterassedag cadeaus of jubileumgeschenken. Zo zijn we momenteel op verzoek bezig om een uniek kerstpakket samen te stellen. Mogelijkheden genoeg! Meer weten? Stuur ons een berichtje, we vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

boszeep botma en van bennekom pynappel natuurlijke zeep

Nog meer Pynappel!

Pynappel draait online inmiddels op volle toeren, maar we willen dolgraag een fijne fysieke plek gaan creëren. Een plek waar jij je direct thuis voelt, een fijne relaxte sfeer met onze unieke producten, de lekkerste koffie en huisgemaakte taartjes. En natuurlijk mogen de planten niet ontbreken, laat die urban jungle maar komen! Onze zoektocht naar een pandje zetten wij voort in regio Nijmegen. Mocht je nog tips hebben, let us know!

Hartje zomer en wij bereiden ons ondertussen al voor op onze wintercollectie. We kunnen er nog niet te veel over zeggen, maar er komen leuke en vooral sfeervolle cadeaus aan! Laat die gezellige decembermaand maar komen. Dit jaar geen paniek voor je kerstcadeautjes, gewoon even Pynappel in de gaten houden. Oh en een mijter staat ons trouwens ook heel goed.

Maar eerst nog even genieten van de zomer!

Liefs,
Maikel & Joris

 

PS: Wist je dat de titel van deze blog ook een bekende song is? Gaat niet meer uit je hoofd die Pynappel. PLAY!