Kerstpakket kleine aantallen

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket kleine aantallen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt bij ons gemakkelijke losse kerstpakketten bestellen en bent daarmee niet gebonden aan grote oplages. We hebben ter inspiratie alvast een aantal mooie kerstpakketten met veel aandacht samengesteld.

Geef een kerstpakket dat bestaat uit kwaliteitsproducten met een duurzaam karakter. We verpakken het met liefde in onze speciale giftbags. Mooi en stevig verpakt in een duurzame papieren cadeauzak! We verzegelen ieder cadeaupakket met onze eigen shiny Pynappel hanger en een kaartje voor een korte persoonlijke boodschap.

Kerstpakket kleine aantallen, regelen we voor je!

cadeaupakket pynappel relatiegeschenk kerstpakket kerstgeschenk waardering medewerkers
cadeaupakket voor haar kerstpakket thee mokken zeep vaasje geurkaars geurzakje
cadeaupakket koffie pynappel

1. Kies je favoriete
kerstpakket

Met veel aandacht zijn onze kerstpakketten samengesteld. Een mooie mix van duurzaamheid, kwaliteit en gezelligheid. Een origineel kerstpakket waarmee je medewerkers kunt verrassen en jouw waardering zo aan het einde van het jaar kunt laten spreken. Bekijk onze vooraf samengestelde losse kerstpakketten onderaan deze pagina en laat ons weten wat bij je past. Stevig verpakt in onze papieren giftbags en duurzaam verzonden naar jouw bedrijf.

2. Maak het persoonlijk

Wil je graag een gepersonaliseerd kerstkaartje toevoegen met het logo van jouw bedrijf inclusief een persoonlijke kerstgroet, dat kan! Lever ons de input, dan maken wij het ontwerp en laten het direct voor je drukken op duurzaam paperwise papier.

Kerstpakket op maat
Daarnaast is het mogelijk om bij ons ook een kerstpakket in kleine aantallen op maat samen te stellen. Maak speciaal voor jouw medewerkers een keuze uit ons assortiment aan duurzame kwaliteitsproducten. Genoeg unieke items voor zowel mannen als vrouwen. Wij hanteren geen minimale afnames en daardoor is het mogelijk om in kleine hoeveelheden een sfeervol kerstpakket bij ons te bestellen.

3. Laat het ons weten!

Geef jouw wensen aan ons door via onderstaand contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Liever direct even sparren? Geef een belletje 06-14436775 of stuur een mailtje naar info@pynappel.nl. We gaan graag voor je aan de slag!

Laat je inspireren door onze cadeaupakketten

Onderstaande losse kerstpakketten zijn inclusief BTW en kunnen ook per stuk bij ons besteld worden. Vul het formulier in om jouw specifieke wensen aan ons door te geven of neem direct contact met ons op. Op zoek naar een cadeautje voor door de brievenbus? Check dan ook eens onze brievenbuscadeautjes.

Bezoek onze showroom

Wil je eerst eens komen kijken? Dat kan, gezellig! Wees welkom in onze showroom in Uden en kijk op je gemak maar eens rond voor een cadeaupakket, relatiegeschenk of kerstpakket op maat. Laat je verrassen door ons assortiment aan losse kerstpakketten en we vertellen je graag alles over onze mogelijkheden. We zijn gevestigd in verzamelgebouw ‘t Handelshuys, Udenseweg 2 in Uden.

Maak een afspraak
cadeau webshop cadeauwinkel uden pynappel
cadeauwinkel uden pynappel cadeau webshop
cadeauwinkel uden pynappel cadeau webshop