Kerstpakket kleine aantallen

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket in kleine aantallen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt bij ons gemakkelijke losse kerstpakketten bestellen en bent daarmee niet gebonden aan grote oplages.

Geef een kerstpakket dat bestaat uit kwaliteitsproducten met een duurzaam karakter. We verpakken het met liefde in onze speciale giftbags. Mooi, stevig verpakt en ieder cadeaupakket verzegelen we met onze eigen shiny Pynappel hanger plus een kaartje voor een korte persoonlijke boodschap.

Kerstpakket in kleine aantallen, regelen we voor je!

cadeaupakket pynappel relatiegeschenk kerstpakket kerstgeschenk waardering medewerkers
cadeaupakket voor haar kerstpakket thee mokken zeep vaasje geurkaars geurzakje
cadeaupakket koffie pynappel

1. Kies je favoriete
producten

Met veel aandacht worden onze kerstpakketten samengesteld. Een mooie mix van duurzaamheid, kwaliteit en gezelligheid. Een origineel kerstpakket op maat waarmee je medewerkers kunt verrassen en jouw waardering zo aan het einde van het jaar kunt laten spreken. Maak speciaal voor jouw medewerkers een keuze uit ons assortiment aan duurzame kwaliteitsproducten. Genoeg unieke items voor zowel mannen als vrouwen. Wij hanteren geen minimale afnames en daardoor is het mogelijk om in kleine hoeveelheden een sfeervol kerstpakket bij ons te bestellen. Bekijk onze producten en laat ons weten wat bij je past. Stevig en mooi verpakt en duurzaam verzonden naar jouw bedrijf.

2. Maak het persoonlijk

Wil je graag een gepersonaliseerd kerstkaartje toevoegen met het logo van jouw bedrijf inclusief een persoonlijke kerstgroet, dat kan! Lever ons de input, dan maken wij het ontwerp en laten het direct voor je drukken op duurzaam paperwise papier.

3. Laat het ons weten!

Geef jouw wensen alvast aan ons door per mail via info@pynappel.nl en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Liever direct even sparren? Neem telefonisch contact met ons op via 06-14436775. We gaan graag voor je aan de slag!

Of laat je inspireren door onze brievenbuscadeautjes

Op zoek naar een cadeautje voor door de brievenbus? Check dan ook eens onze brievenbuscadeautjes.

Bezoek onze showroom

Wil je eerst eens komen kijken? Dat kan, gezellig! Wees welkom in onze showroom in Uden en kijk op je gemak maar eens rond voor een cadeaupakket, relatiegeschenk of kerstpakket op maat. Laat je verrassen door ons assortiment aan losse kerstpakketten en we vertellen je graag alles over onze mogelijkheden. We zijn gevestigd in verzamelgebouw ‘t Handelshuys, Udenseweg 2 in Uden.

Maak een afspraak
cadeau webshop cadeauwinkel uden pynappel
cadeauwinkel uden pynappel cadeau webshop
cadeauwinkel uden pynappel cadeau webshop