duurzaam cadeaupakket medewerkers pynappel kerstpakket uden

Duurzaam cadeaupakket medewerkers

Ben je op zoek naar een origineel cadeaupakket voor medewerkers, duurzaam relatiegeschenk of een uniek kerstpakket? Dan ben je op de goede plek! We hebben een aantal mooie cadeaupakketten met veel aandacht samengesteld, dus laat je inspireren.

Geef een cadeaupakket dat bestaat uit kwaliteitsproducten met een duurzaam karakter. We verpakken het met liefde in onze speciale giftbags. Mooi en stevig verpakt in een duurzame papieren cadeauzak! We verzegelen ieder cadeaupakket met onze eigen shiny Pynappel hanger en een kaartje voor een korte persoonlijke boodschap.

Cadeaupakket medewerkers, regelen we voor je!

cadeaupakket pynappel relatiegeschenk kerstpakket kerstgeschenk waardering medewerkers
cadeau voor plantenliefhebber cadeaupakket olla bonsai schaar tiny birdhouse pynappel
cadeaupakket koffie pynappel

1. Kies je favoriete
duurzaam cadeaupakket

Met veel aandacht zijn onze cadeaupakketten samengesteld. Een mooie mix van duurzaamheid, kwaliteit en gezelligheid. Een origineel cadeaupakket waarmee je medewerkers kunt verrassen en jouw waardering kunt laten spreken. Bekijk onze vooraf samengestelde cadeaupakketten onderaan deze pagina en laat ons weten wat bij je past. Stevig verpakt in onze giftbags en duurzaam verzonden naar jouw bedrijf.

2. Maak het persoonlijk

Wil je graag een gepersonaliseerd kaartje toevoegen met het logo van jouw bedrijf en een persoonlijke boodschap, dat kan! Lever ons de input, dan maken wij het ontwerp en laten het direct voor je drukken op duurzaam paperwise papier.

Pakket op maat
Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een duurzaam cadeaupakket op maat samen te stellen voor jouw medewerkers. Maak een keuze uit ons assortiment aan duurzame kwaliteitsproducten. Genoeg unieke items voor zowel mannen als vrouwen. Wij hanteren geen minimale afnames en daardoor is het mogelijk om in kleine hoeveelheden een cadeaupakket medewerkers bij ons te bestellen.

3. Laat het ons weten!

Geef jouw wensen aan ons door via onderstaand contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Liever direct even sparren? Geef een belletje 06-14436775 of stuur een mailtje naar info@pynappel.nl. We gaan graag voor je aan de slag!

Laat je inspireren door onze cadeaupakketten

Onderstaande cadeaupakketten zijn inclusief BTW en kunnen ook per stuk bij ons besteld worden. Vul het formulier in om jouw specifieke wensen aan ons door te geven of neem direct contact met ons op. Op zoek naar een cadeautje voor door de brievenbus? Check dan ook eens onze brievenbuscadeautjes.

Bezoek onze showroom

Wil je eerst eens komen kijken? Dat kan, gezellig! Wees welkom in onze showroom in Uden en kijk op je gemak maar eens rond voor een cadeaupakket, relatiegeschenk of kerstpakket op maat. Laat je verrassen door ons assortiment en we vertellen je graag alles over onze mogelijkheden. We zijn gevestigd in verzamelgebouw ‘t Handelshuys, Udenseweg 2 in Uden.

Maak een afspraak
cadeau webshop cadeauwinkel uden pynappel
cadeauwinkel uden pynappel cadeau webshop
cadeauwinkel uden pynappel cadeau webshop