pynappel-webshop-voel-je-thuis-woonaccessoires

Lieve allemaal,
welkom bij Pynappel!

Wauw, we zijn nu dan toch echt live met Pynappel en trappen direct af met onze eerste blog. Hopelijk voel jij je snel thuis, daar gaan wij in ieder geval alles aan doen. We kunnen niet wachten om je mee te nemen in ons avontuur, maar laten we onszelf eerst maar eens even voorstellen.
fluffchicks-instagram-kippen-huisdier

Even voorstellen

Wij zijn Maikel & Joris, wonen samen met onze 3 kippen (Olijfje, Marietje & Bobby) in het Brabantse Uden en zijn sinds kort de trotse eigenaren van Pynappel! Een webshop waarbij we ons richten op het ultieme thuisgevoel. Een fijne plek waar je meer dan jezelf kunt zijn en helemaal tot rust komt.

Om je nog meer thuis te laten voelen, presenteren wij een uniek assortiment waar dat echte Pynappel gevoel vanaf spat. Van leuke woonaccessoires tot ansichtkaarten met fijn gevoel voor humor. Zelf gaan we altijd voor die unieke sfeer in huis en worden keer op keer verrast door het resultaat. Dat gevoel willen we met jullie delen!

Verwen jezelf, verras een ander

Naast het verwennen van jezelf, is het natuurlijk nog veel leuker om een ander te verrassen. Onze webshop zit daarom boordevol leuke cadeautjes. En of het nou een cadeautje is voor jezelf of voor een ander, we zorgen ervoor dat uitpakken altijd een feestje zal zijn. Want zeg nou eerlijk, dat zorgt toch altijd weer voor een geluksmomentje!

pynappel-consilium-interieur-vaasje_4
nom-wanddecoratie-geo-geweven-rood-wit-vlakken-pynappel

Mooie producten met passie

Met een uniek & wisselend assortiment willen we jullie keer op keer blijven verrassen. We hebben zelf een voorliefde voor duurzame en handgemaakte producten. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen met passie voor wat ze maken. De liefde voor de ambacht die ze uitoefenen zie je terug in de producten. Graag willen we jullie met hen kennis laten maken. De komende tijd zullen we een aantal van onze mooie samenwerkingen uitlichten.

Grote dromen beginnen klein

De stap die we nu gezet hebben is spannend, maar geeft ons er heel veel energie voor terug! En in onzekere tijden als deze is dat belangrijker dan ooit. Iets doen waar je blij van wordt, wat je graag wil delen en waar wij al lang van dromen. En we blijven dromen, want dit is voor ons nog maar het begin.

We kijken er namelijk naar uit om dat Pynappel gevoel door te trekken naar een fysieke winkel. Een winkel vol beleving, gezelligheid, heel veel moois en heel veel lekkers. Een fysieke plek om naar toe te gaan en waar jij je direct thuisvoelt.

Liefs,
Maikel & Joris