pynappel originele cadeaubon

Cadeaubon

Met een cadeaubon van Pynappel laat je het ze lekker zelf uitzoeken. Want hoe leuk het ook is om een cadeautje te geven, het is niet altijd makkelijk om iets te kopen wat de ander ook leuk vind. Met ons uitgebreide assortiment is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. Van woonaccessoires tot cadeautjes voor plantenliefhebbers en van prachtig keramiek tot DIY papierdecoratie.

Levering
Bepaal zelf het bedrag, laat een persoonlijke boodschap achter voor op het kaartje en wij regelen de rest. Wil je de cadeaubon rechtstreeks als verrassing bij de gelukkige ontvanger bezorgen? Vink op de betaalpagina aan dat het naar een ander adres verzonden moet worden.

We pakken de cadeaubon in als een echt cadeautje zodat de ontvanger zeker verrast zal zijn. We zorgen ervoor dat deze via Fietskoeriers als brievenbuspakketje wordt geleverd. Wil je de bon graag digitaal ontvangen? Let us know!

BESTEL HIER JE CADEAUBON >
Leuk om mee te combineren

Wist je dat we ook super gave cadeautjes voor door de brievenbus hebben? Hoe leuk is het om een een bosje papieren bloemen met de cadeaubon op je deurmat te vinden! Of bijvoorbeeld met een plantenbeestje of een heerlijk geurend amberblokje. Check ze hier en combineer!

Ga voor een glimlach
Verras je lieve vrienden en familie of geef ze als blijk van waardering aan je medewerkers of vrijwilligers. ♡

cadeaubon brievenbuscadeautje pynappel