plantenliefhebbers vaasje stekje groen roze hyacint

Het perfecte cadeau voor de
plantenliefhebber

Je hebt misschien zelf niet de groenste vingers, dan wordt het lastig het perfecte cadeau te vinden voor die vriend met een complete jungle in zijn huis. We maken het wat makkelijker voor je met een selectie producten waarmee het niet mis kan gaan.

Hierbij onze cadeau top 5 voor plantenliefhebbers!

1. Stekvaasjes
om te groeien

Waarschijnlijk is zo’n beetje de gehele plantencollectie ontstaan door stekjes die tussen liefhebbers worden uitgewisseld. Die stekjes wortelen perfect in ons hyacint vaasje, het groen blijft mooi uit het water door de opstaande rand en de onderzijde blijft goed nat. Het vaasje vult zich binnen no time met wortels.

Bekijk hier de stekvaasjes
plantenliefhebbers hyacint vaasje glas stek wit roze groen
bollenvaasje stekken trio groen roze wit

2. Give me food
plantenvoeding

Welke plant je ook hebt, ze hebben meer nodig dan enkel water. Want zeg nou zelf, jouw honger wordt ook niet gestild door een glaasje water. Voor planten hebben we een heerlijke melange van suikerbieten samengesteld. Geheel biologisch en ook zeer geschikt voor een hydrocultuur (planten die op water worden gehouden 😉). Een perfect cadeau dus voor de echte plantenliefhebbers!

Bekijk hier de biologische plantenvoeding
plantenvoeding biologisch pynappel plant food
gieter groen kamerplanten pynappel planten
plantensteun squiggle kamerplant groeien steun planten pynappel
plantensteun boog arch kamerplant pynappel

3. Plantensteun
in stijl

Een steuntje in de rug kan nooit geen kwaad. Een plantensteun is niet enkel geschikt voor klimplanten maar is vooral ook een oplossing voor je planten die topzwaar worden en dreigen om te vallen. Weg met alle houten stokjes die in je pot gestoken staan en ga voor deze stijlvolle plantensteunen.

Bekijk hier onze plantensteunen

4. Steun voor je
klimplanten

Speciaal voor klimplanten hebben we een modulaire zwarte en messing plantensteun. Deze is lekker DIY in elkaar te zetten en eenvoudig te bevestigen aan een muur of plafond. Let it grow!

Bekijk hier de plantensteun voor klimplanten
klimplanten steun messing pynappel planten klim messing ringen
klimplanten plantensteun klimondersteuning pynappel messing zwart coating ketting

5. Laat je urban jungle
schitteren

Moet je cadeau persé functioneel zijn voor plantenliefhebbers? Zeker niet! In een urban jungle ben je vrij om een eigen oase te creëren, je eigen groene wereldje. In dit wereldje mogen best wat verrassingen voor komen.  Hoe leuk is het wanneer je door je woonkamer tijgert en je ineens oog in oog staat met een stokstaartje, boomkikker of een koala. Of je maakt een heel eigen fiets avontuur tussen je planten.

Bekijk hier onze plantenbeestjes
kamerplanten accessoires fiets avontuur pynappel botanopia messing
plantenbeestje bush baby

Kaartje erbij?

We pakken de cadeautjes direct leuk voor je in! Wil je er nog een kaartje bij doen? We hebben een collectie kaarten die zo mooi zijn dat ze ook zeker een plekje in huis verdienen. Illustraties van de mooiste begonia voor die fijne knuffelbeer.

Bekijk hier onze ansichtkaarten
ansichtkaart stippenbegonia plant cadeau pynappel
ansichtkaart teddybeer pynappel fritsy aquarel