pynappel brievenbuscadeautje

Geliefde verrassen?
Stuur een
brievenbus cadeautje!

Een cadeau, bezorgd door de brievenbus. Wel zo handig, de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje aan te nemen. Het pakketje valt gewoon zo bij de gelukkige op de mat. Op momenten dat je er zelf niet kunt zijn, kun je een Pynappel brievenbuscadeautje sturen. Zo kun je iemand toch laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Check hieronder onze favoriete brievenbuscadeautjes!

1. Papieren bloemen
verwelken nooit

Een bloemetje is vast het meest gegeven cadeau. Want zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van een bosje prachtige bloemen. Met deze papieren variant is dat niet anders. Genieten van het prachtige ontwerp en de oneindige houdbaarheid. Ga voor een volle bos of een bescheiden lief bosje.

Bekijk hier de papieren bloemen
papieren bloemen diy klein boeket brievenbuscadeautje
papieren bloemen diy field flowers large boeket

2. Plantensteuntje
op je deurmat

Geef een metamorfose voor de kamerplant cadeau. Een beetje steun doet wonderen en laat de planten echt tot hun recht komen. Kies een van onze mini plantensteunen voor de echte plantenliefhebbers!

Bekijk hier de mini plantensteunen
kleine plantensteun mini bump zwart botanopia planten steun pynappel
botanopia mini plantensteun zwart collectie
boszeep botma en van bennekom pynappel natuurlijke zeep
ghassoulzeep natuurlijke zeep ghassoul pynappel

3. Natuurlijk zeepje,
lekker bubbelen

De heerlijke zeepjes van Botma en van Bennekom zijn geweldig om cadeau te krijgen. De natuurlijke, fantastisch geurende producten zorgen voor een ware aroma therapie onder de douche, een zachte huid en heerlijk veel schuim. Een perfect cadeautje voor de echte genieters onder de douche dus.

Bekijk hier onze zeepjes

4. Tiny houses
voor in huis

De mogelijkheden met deze Tiny Houses zijn eindeloos. De papieren huisjes zijn super decoratief voor in huis. Het afbouwen van het dorpje is een feest op zich en daarna kan je gaan schuiven. Wordt het een gezellig dorpspleintje op tafel, een natuurlijke setting samen met onze OAKFIR en SYPRESS bomen of een kaarsrechte straat op je vensterbank of tegen de muur? Tof cadeautje voor op de babykamer of kinderkamer.

Bekijk hier de Tiny houses
fir papieren boom grijs spar diy jurianne matter pynappel
papieren huisjes tus tiny houses jurianne matter brievenbuscadeautje

5. Amber
wat ruik je lekker

De warme, zoetige geur van deze originele amberblokjes is onmiskenbaar. Een fantastische geur voor in iedere ruimte door het blokje simpelweg op een schaaltje neer te leggen. Ook te gebruiken in een geurbrander of als parfum door het blokje over je huid heen te wrijven. Al voor het uitpakken is de ontvanger enthousiast. Het blokje laat zich prima inpakken maar de geur laat zich niet bedwingen. Leuk om te combineren met onze Pynappel cadeaubon, zo kan de gelukkige ontvanger ook nog een mooi schaaltje er bij uitkiezen.

Bekijk hier ons Amberblokje
amber geurblokje huisparfum pynappel amber

Kaartje erbij?

We pakken het brievenbuscadeautje direct leuk voor je in! Laat een persoonlijke boodschap achter bij de bestelnotities. Wil je er ook een bijzondere kaart bij? We hebben een collectie kaarten die zo mooi zijn geïllustreerd dat ze ook zeker een plekje in huis verdienen. Leuk voor wanneer iemand verhuist is of er een verjaardag gevierd wordt.

Bekijk hier onze ansichtkaarten
ansichtkaart nieuwe woning verhuizen pynappel fritsy
verjaardagskaart feestvarken feest verjaardag pynappel kaart stationery

Voor elkaar

Ondanks de hectiek van het leven willen we ook graag wat meer aandacht aan elkaar geven. Doe dit door je geliefden weer eens echt te verrassen met een bijzonder brievenbuscadeautje. Laat ze weten dat je aan ze denkt op de bijzondere momenten of gewoon zomaar een leuke verrassing op de deurmat. Voor elke gelegenheid is er wel een mooi en verrassend presentje te vinden. Of het nu voor een kraamfeest, verjaardag, housewarming, Kerst of Sinterklaas is: je vindt het passende brievenbuscadeau bij ons.

Bekijk hier al onze brievenbuscadeautjes