Verras met een brievenbuscadeautje

Stel in 3 stappen zelf je eigen brievenbuscadeau samen met onze handige tool. Maak een keuze uit ons assortiment met cadeautjes die door de brievenbus passen, een gevarieerd aanbod dat bestaat uit ruim 200 cadeautjes. We leggen jouw gekozen items netjes in de brievenbus cadeauverpakking en vullen het aan met onze snippers voor extra stevigheid.

Begin met samenstellen
Verras met een zelf samengesteld brievenbuscadeau van Pynappel!

Het brievenbuscadeau pakken we met veel liefde in met stijlvol zijdevloeipapier, een droogbloem, schrijven er een leuk kaartje bij met jouw persoonlijke tekst en verzegelen de geschenkverpakking als ‘Geluksmomentje’ met onze duurzame stickers. Stel op deze manier snel en gemakkelijk zelf je brievenbuscadeautje samen!

brievenbuscadeau zelf samenstellen pynappel brievenbus kado
brievenbus cadeau thee bergthee chocolade marshmallow lepels palo santo

Compleet brievenbuscadeau

De pakketjes worden altijd met liefde en aandacht ingepakt als cadeautje. Duurzaam, stijlvol en stevig!

Snelle verzending

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, is dezelfde dag ingepakt en verzonden. Geluksmomentje on his way!

Lage verzendkosten

Standaard verzendkosten van €3,95 per pakketje inclusief Track&Trace.

1. Kies een brievenbuscadeautje

Of maak een keuze uit onze eigen samengestelde brievenbuscadeaus met duurzame producten van de beste kwaliteit. Met een Pynappel brievenbuscadeautje bezorg je een geluksmomentje rechtstreeks bij  je beste vriendin, lieve Oma, leukste moeder of fijne collega. We zorgen ervoor dat uitpakken een feestje wordt!

Duurzame brievenbuscadeautjes met unieke items

2. Bepaal zelf de kleur, geur of smaak!

In ieder brievenbuscadeautje zijn een aantal keuzemogelijkheden om het pakket voor de ontvanger helemaal naar wens te maken. Aan jou de keus welke kleur kaarsen, welke smaak thee of welke geur er in het pakketje mag komen. Klik op het pakket, geef per item je voorkeur aan en voeg het complete brievenbus kado toe aan je winkelmandje. Dan gaan wij er mee aan de slag om er een mooi cadeautje van te maken!

Let's go!

3. Persoonlijk berichtje meesturen

Is het brievenbuscadeautje zo helemaal compleet? Dan heb je nog de mogelijkheid om een kort persoonlijk berichtje mee te sturen. Laat je boodschap achter op de betaalpagina bij stap 4. Heb je een langer bericht? Voeg dan een ansichtkaart uit ons assortiment toe aan jouw bestelling. Meer dan genoeg ruimte voor al jouw lieve woorden op deze leuke kaartjes.

Bekijk hier onze ansichtkaarten
kaart do not disturb you deserve it even tijd voor je zelf a6 pynappel

Voor bedrijven

Een geweldig cadeau voor medewerkers of relaties? Wij bieden ook brievenbuscadeautjes en cadeaupakketten aan voor bedrijven. Een uniek geschenk als blijk van waardering voor jouw medewerkers of klanten. Van kleine geschenken tot een gepersonaliseerd cadeaupakket op maat, we denken graag met je mee en regelen het voor je.

Op zoek naar een duurzaam cadeau? We vertellen je graag alles over onze unieke producten. Biologisch, duurzaam, natuurlijk en afkomstig van kleine ondernemers binnen Europa! Mogelijkheden genoeg om een uniek en duurzaam relatiegeschenk of cadeaupakket voor jouw medewerkers samen te stellen.

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je ongeveer in gedachten hebt.

We horen graag van je