studionom wandhanger nom macrame wanddecoratie blog pynappel
Met liefde, Studionom.
Verticale schoonheid, zo kun je de wandhangers van Studionom. wel omschrijven. De technieken van het weven & macramé heeft Nom helemaal eigen gemaakt en creëert daarmee eigentijdse ontwerpen. Eenvoud, schoonheid en eerlijkheid zijn de ingrediënten voor haar werk. Nom geeft een inkijkje en vertelt jullie graag meer over hoe ze deze prachtige creaties maakt.
studiozwaanstraat ansichtkaarten pynappel illustraties
Met liefde, STUDIOZWAANSTRAAT
Stuur eens een kaartje! Want zeg nou zelf, van een kaartje in de brievenbus worden we toch allemaal blij. Met de geïllustreerde ansichtkaarten van STUDIOZWAANSTRAAT wordt het sturen van een kaartje nog leuker! Voor iedere gebeurtenis een herkenbare illustratie. Wat zijn we jaloers op het talent van Antoinette!
pynappel glazen karaf zomer kaars
Pynappel is in our head!
Augustus, de maand waarin Pynappel alweer een half jaar bestaat! Wat zijn we trots op onze eerste maanden als ondernemer en dat we uiteindelijk de stap hebben durven zetten om er vol voor te gaan.
jurianne matter papieren bloemen pynappel
Met liefde, Jurianne Matter
Hoe leuk is het wanneer je je eigen creativiteit kwijt kan in het product dat je koopt. Lekker zelf aan de slag om te komen tot een mooi boeket of bloemenkrans. Een vleugje van jezelf en heel veel creativiteit van Jurianne Matter in deze prachtige papieren bloemen. Al enige tijd volgen we haar op Instagram waar we al direct zagen dat deze vrouw nog veel meer passies heeft. We stellen haar graag aan je voor! Ze vertelt je alles over het verhaal achter haar producten, haar werkwijze en waar ze haar inspiratie vandaan haalt. Enjoy!
jolien maryline spots and speckles keramiek pynappel
Met liefde, Spots and Speckles
Wat hebben we toch uitgekeken naar dat ene pakketje uit Antwerpen! Al vanaf het eerste moment dat we het prachtige handgemaakte keramiek van Spots & Speckles voorbij zagen komen, waren we fan. Wat zijn we trots dat dit prachtige werk nu onderdeel uitmaakt van ons assortiment.